Transport

Livrare la domiciliu prin curierat

Livrare la domiciliu prin serviciul de curierat GLS: Toate coletele vor fi livrate prin intermediul serviciului de curierat GLS. Cel mai mare avantaj este că în momentul ridicării coletului de cőtre curier, veți primi un e-mail cu privire la ora preconizată de livrare. Acest mesaj include valoarea coletului și numărul de telefon al curierului, astfel încât livrarea sau schimbarea de adresă să fie ușoară. GLS se angajează să livreze pachetul în România în 2 zile lucrătoare!

Produsele comandate sunt livrate la domiciliu de către serviciile de curierat contractate de GLS, de obicei între orele 8:00 și 17:00 în timpul săptămânii.

Vă rugăm să furnizați o adresă de expediere unde pachetul poate fi livrat cu succes între orele 8:00 și 17:00.

Pentru contactul telefonic, vă recomandăm, de asemenea, să introduceți un număr de telefon unde sunteți disponibil în timpul zilei.

Dacă nu sunteți acasă în această perioadă, vă recomandăm să furnizați o adresă de la locul de muncă pentru livrarea fără probleme!

Ne informăm întotdeauna clienții despre sosirea coletului și detaliile livrării înainte de livrare!

Dacă curierul nu poate găsi pe nimeni la adresa pe care ați furnizat-o, va lăsa o notificare. Puteți întreba despre un pachet de la un dispecerat la numărul de telefon furnizat acolo. Curierul va reîncerca livrarea a doua zi.

La comandă, puteți scrie în caseta „Notă către curier” orice informație care poate fi importantă pentru livrare. De exemplu, dacă altcineva preia pachetul, asigurați-vă că furnizați numele persoanei respective și informațiile de contact. Dacă aveți o adresă greu de găsit, este o idee bună să dați exact numărul etajului și al ușii și o scurtă instrucțiune pentru a ajuta curierul să ajungă acolo. De asemenea, puteți ajuta foarte mult introducând numărul soneriei!

Taxe de expediere

Dacă suma brută a comenzii dvs. depășește 400 LEJ, pachetul va fi livrat la domiciliu gratuit!

Dacă comanda dvs. nu ajunge la 400 LEJ, atunci taxele de livrare sunt următoarele:

În cazul transferului în avans (card bancar, paypal sau transfer bancar): 24 LEJ

Ramburs la livrare (plătiți curierului suma pentru comanda dvs.): 37 LEJ