Brandul Ortopet este o pasiune declanșată față de respectul și dragostea noastră pentru câini. Experiența noastră de ani lungi ne-a arătat că câinii bolnavi nu au o soluție adecvată pentru recuperare și reabilitare, după o boală sau o intervenție chirurgicală.

Scopul și misiunea Ortopet este de a ajuta și învăța oamenii că există alternative la eutanasie.

Un animal de companie în vârstă, cu dizabilități sau un animal rănit poate trăi adesea un standard ridicat de viață lângă noi, dacă primește chiar și un pic de sprijin, cum ar fi un scutec, o orteză pentru picioare sau proteze veterinare.

În spatele tuturor produselor noastre se află un proces de proiectare lung, care vine direct din mâinile proprietarilor de animale cu mobilitate redusă și a profesioniștilor cu experiență veterinară.

Datorită  anilor petrecuți în dezvoltarea lor, acum ne putem ajuta  cu cele mai avansate ajutoare tehnice pentru a îmbunătăți viața celor mai buni prieteni, pentru câinilor noștri.

Credem că animalele noastre de companie îmbătrânite, cu handicap sau rănite, sunt membri ai familiei noastre și merit o viață fericită și sănătoasă.

Adresa magazinului:

Ortopet shop:  Ungaria 1135 Budapesta, str Csata nr 32.