search

Ortocanis - Cotieră pentru câini

Perioada de livrare 2-3 zile lucrătoare

183,50 lei
cu TVA

Produsul care protejează cotul din față al câinelui dvs. de posibile leziuni și uzură suplimentară, care suferă din ce în ce mai mulți câini astăzi, este displazia cotului. Simptomele includ șchiopătarea și umflarea picioarelor. Cotiera îmbunătățește performanța cotului, reducând durerea și inflamația.

Poate fi utilizat înainte și după operație, precum și în cazul artritei reumatoide, cum ar fi osteoartrita, TOC (osteocondrita disecanta) ED (displazia cotului).

Dimensiune
Poziție
Cantitate
În stoc

10000618

Fisa tehnica

Locul de fabricație
Spania

Referinte specifice

MPN
ORT004

Suport de cot pentru câini:

Protejează de vătămări cartilajul cotului și oferă sprijin în prevenirea degradării acestuia.

Când câinele nostru are probleme cu coatele, simptomele vizibile sunt șchiopătarea sau rigiditatea articulațiilor. Când aceste simptome sunt observate, utilizarea coierei este un ajutor ideal. Poate fi combinat cu mișcare mai puțin viguroasă și masaj pentru a contracara presiunea cauzată de inflamația articulațiilor.adaptare. Acest produs reduce durerea, inflamația și permite mușchilor să se odihnească corect.

Könyöktartó a kutyák számára

Ghid de utilizare

Această cotieră pentru câini se montează cu ajutorul a două benzi cu velcro, în partea de sub încheietură și deasupra acesteia, apoi se fixează.

Mărimi:

Mărime Circumferinta cotului (2) Rase
XS 7,5 - 11,5 cm Cocker Spaniel, Whippet
S 11,6 - 16 cm Collie, Springer Spaniel
M 16,1 - 20,5 cm Labrador, Dalmațian
L 20,6 - 25 cm Rottweiler, Ciobănesc german, Golden Retriever
XL 25,1 - 32 cm Rottweiler


Könyökvédő

Este important ca dimensiunea să fie potrivită, deoarece cotiera este concepută pentru a proteja articulația și a nu restricționa mișcarea.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Update cookies preferences