search

Waldkraft - Arthridea – zeița articulațiilor pentru câini și pisici

Perioada de livrare 2-3 zile lucrătoare

262,19 lei
cu TVA

Arthridea se bazează pe un trio de medicamente dovedite constând din sulfat de condroitină, MSM și clorhidrat de glucozamină, care a fost deja utilizat în Arthribasis anterior..

Arthridea este, de asemenea, echipat cu noi forțe naturale de peptide bioactive de colagen, midii cu buze verzi și materiale vegetale selectate și prin urmare, poate oferi un sprijin și mai larg pentru structura normală a cartilajului și funcția normală a articulațiilor.

Cantitate
Nu este în stoc

00001816

Fisa tehnica

Locul de fabricație
Germania

Rețeta optimizată pentru Arthridea a fost creată prin interacțiunea mai multor sinergii:

- pe baza unei rețete dovedite, extrem de eficiente

- se bazează pe experiența de succes a comunității

- eficacitatea componentelor este valabilă și se bazează pe o serie de studii clinice

Arthridea: Un susținător esențial al cartilajului și articulațiilor

✔ MSM: ajută la structura naturală a articulațiilor, în special la cartilajul articular și la structura acestora

✔ glucozamină: ajută la menținerea structurii și funcției normale a cartilajului articular, regenerează și reduce artrita și durerea

✔ condroitină: un element structural important al cartilajului și una dintre cele mai importante substanțe care permite rezistența articulațiilor

✔ Peptide bioactive de colagen: obținute din țesuturi bogate în colagen, cum ar fi pielea, țesutul conjunctiv și oasele de la porci organici, conțin cele mai mici componente de colagen: glicină, prolină și hidroxiprolină. Ele oferă corpului să refacă și să reconstruiască cartilajul sănătos,

✔ Pulbere de midii cu buze verzi: plină de substanțe nutritive valoroase pentru a susține funcțiile normale ale articulațiilor. Glicozaminoglicanii, precum și glucozamina și sulfatul de condroitină sunt componente ale lichidului sinovial, cartilajului și țesutului conjunctiv. Ele pot ajuta la stimularea formării cartilajului. Acizii grași omega-3, în special liprinolul, susțin corpul animalului de companie în activitatea sa antiinflamatoare naturală. Mineralele și oligoelementele precum sodiu, potasiu, magneziu, calciu și siliciu ajută la menținerea sănătății oaselor și articulațiilor. Pulberea noastră de midii cu buze verzi nu conține otrăvuri cu alge și îi puteți îmbunătăți eficiența generală cu o prelucrare atentă.

✔ Extract de tămâie: este format din uleiuri esențiale, acizi de rășină, mucus și proteine. Tămâia, asociată cu turmeric longa, prezintă efecte sinergice interesante care pot susține funcționarea normală a articulațiilor animalului de companie. Tămâia conține, de asemenea, glicozaminoglicanii (GAG), care pot avea un efect pozitiv asupra elasticității cartilajului articular.

✔ Turmeric longa: un condiment sacru în India și un ingredient dovedit în Ayurveda. Ingredientul curcuminei din rizom poate sprijini mobilitatea normală a articulațiilor și poate calma corpul liniștitor de durere.

✔ urzică: o plantă veche cu importante materiale vegetale secundare în rădăcini, frunze, ierburi, fire de păr și semințe. Urzica oferă siliciu accesibil din punct de vedere organic, care poate facilita mineralizarea naturală a oaselor de către corp și astfel poate susține structura originală a țesutului conjunctiv, a cartilajului și a oaselor.

✔ Coada calului este plin de substanțe, în special acid silicic (siliciu), care pot contribui la structura naturală a oaselor, dinților și ghearelor puternice normale, precum și a țesutului conjunctiv, tendoanelor, ligamentelor, pielii și părului din corp.

Recomandări de aplicare și hrănire:

- Mai puțin de 5 kg: 1,25 g

- De la 5 kg: 2,5 g

- De la 10 kg: 5 g

- De la 30 kg: 7,5 g

- De la 60 kg: 15 g

 

1 lingură de măsurare: 1,25 g

1 linguriță îngrămădită: aprox. 7,5 g

Dublați doza în primele două săptămâni. Se recomandă administrarea pentru o perioadă de minim de 3 luni.

A nu se utiliza la animalele gestante!

Componente analitice și conținut:

-proteine brute: 15%,

-grăsimi și uleiuri brute: 1,5%,

-proteine brute: 51,7%,

-fibre brute: 0,9%,

-cenușă brută brută: 7,5%,

-ulfur 15%,,

sodiu 0,7%

S-ar putea sa-ti placa

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Update cookies preferences